ПОДОЛОГІЯ

Лікування тріщин на п’ятах, кератозу та видалення кореневих мозолів.

Стопи людини щодня зазнають колосальних навантажень, при деформації стопи під час ходьби, при носінні незручного та тісного взуття, при фізичних навантаженнях. В результаті таких впливів часто виникає реакція у відповідь, яка проявляється в надмірному виробленні кератину. А це у свою чергу може стати причиною підошовного кератозу та гіперкератозу, а також утворенню тріщин, мозолів. З усіма цими проблемами допоможуть упоратися фахівці подологи у медико-косметологічному центрі Excellence на бульварі Кольцова, вулиці Ружницького та вул. Миру.

 

Причини виникнення захворювань стопи

Серед найбільш поширених факторів, що викликають появу проблем зі стопами, є:

  • Грибкові захворювання;
  • Порушення обміну речовин;
  • Цукровий діабет;
  • Зайва вага;
  • Авітаміноз;
  • Недотримання правил особистої гігієни;
  • Вплив агресивних середовищ (хлорована вода, ходьба босоніж по каменю, піску, землі та інші);
  • Неправильний догляд за шкірою.

Досвідчені фахівці подологи клініки Екселенс у Голосіївському та Святошинському районі проводять консультації та визначають оптимальний метод та програму лікування, з урахуванням виду та форми захворювання, перебігу хвороби.

Методи лікування:

Лікування тріщин Київ здійснюють поетапно. Спочатку звільняють краї тріщини від «мертвих клітин». Для цього їх стоншують, не порушуючи цілісності та структури здорових тканин. Це здійснюють з використанням спеціальних фрез. Після цього за допомогою аплікацій, компресів та загоюючих мазей, виконують зіставлення країв тріщини та їх фіксацію.

Щоб процес загоєння проходив швидко та безболісно лікар подолог призначає зовнішню терапію та ряд профілактичних заходів.

  • Виключити всі фактори, які можуть спровокувати рецидив;
  • Використовувати рекомендовані засоби, призначені для догляду за стопами ніг;
  • Правильно підбирати взуття;
  • Дотримуватись правил особистої гігієни ніг.

Лікування кератозу стопи у клініці косметології Excellence ЖК Венеція, ЖК Парковий, ЖК Софія здійснюється у поєднанні з масажем та спеціальною гімнастикою, спрямованими на покращення кровообігу та живлення шкіри стоп. Сам процес лікування виглядає так:

  1. Розм’якшення шкіри на певних ділянках із застосуванням хімічних розм’якшувачів.
  2. Видалення (зрізання) гіпертрофованого ороговілого шару.
  3. Шліфування шкіри механічними пилками.
  4. Пом’якшення та зволоження спеціальними кремами, маслами та теплими компресами.

Лікування мозолів проводять зрізанням фрезами потовщеного рогового шару шкіри. Даний метод відрізняється високою ефективністю, безболісністю та мінімальною кількістю протипоказань.

Після такого лікування кореневого мозоля Київ ймовірність виникнення рецидиву практично дорівнює нулю. Всі фахівці подологи МКЦ Excellence мають високу кваліфікацію та великий досвід роботи. Плюс використання новітніх технологій та якісних медичних та косметологічних засобів та професійного обладнання. Завдяки цьому забезпечується висока ефективність лікування тріщин, мозолів, кератозу та інших проблем стоп.