АПАРАТНА КОСМЕТОЛОГІЯ

Лазерна псевдоблефаропластика Київ

Лазерне шліфування зони навколо очей Київ застосовується для корекції контуру очей, а також для усунення набряків, мішків, зморшок та надлишків шкіри під очима. Фахівці МКЦ Екселенс на бульварі Кольцова, Теремках та Софіївська Борщагівка проводять цю косметологічну процедуру на високому професійному рівні використання сучасного обладнання.

Періорбітальний ліфтинг Київ та особливості проведення

Головними перевагами лазерної псевдоблефаропластики є:

  • Висока ефективність;
  • Безболісність;
  • Практично повна відсутність побічних ефектів;
  • Мінімум протипоказань;
  • Відновлювальний період становить лише 3-5 днів.

Все це пояснюється застосуванням спеціалістів медико-косметологічного центру Excellence у Святошинському та Голосіївському районі інноваційного обладнання — DEKA lazer. Завдяки особливостям впливу лазерних променів дана процедура вважається найбільш ефективним і безболісним способом вирішення косметологічних проблем.

Принцип періорбітального ліфтингу в ЖК Парковий, ЖК Венеція, ЖК Софія полягає в тому, що промені спочатку пропускаються через сканер. Останній формує мікротермальні зони пошкодження та чергує їх із ділянками незадіяних тканин. Завдяки цьому здорові клітини не ушкоджуються і запускається процес регенерації. Ризик виникнення побічних ефектів практично дорівнює нулю.

Лазерна дія на ніжну шкіру навколо повік, не зачіпає вії, рогівку, не пошкоджує очне яблуко і не впливає на зір.

Пояснюється це високою швидкістю роботи приладу DEKA lazer, а також використання ультраточної оптики.

Кому і коли призначають лазерну блефаропластику Київ

Лікарі центру естетичної медицини Екселенс рекомендують проводити цю процедуру за наявності наступних косметологічних проблем:

  • Грижові мішки;
  • «Запалення» очей;
  • Сітчасті та мімічні зморшки;
  • Нососльозні борозни;
  • Обвисання шкіри навколо повік.

Не слід проводити періорбітальний ліфтинг, якщо відзначається схильність до формування келоїдних рубців, а також під час запальних процесів.

Протокол проведення процедури

Тривалість проведення лазерної блефаропластики зазвичай становить пів години, і проводиться у кілька етапів:

1) Демакіяж.

2) Місцева анестезія.

3) Фракційний термоліз.

4) Обробка шкіри спеціальним кремом.

Тривалість відновлювального періоду залежить від типу шкіри та глибини впливу та в середньому становить 2-5 днів. На ділянках шкіри, які піддавалися лазерній обробці, може утворитися скоринка. Після закінчення 5-ти днів, вона самостійно сходить, зазвичай до цього часу припиняється і лущення. Якщо відзначатимуться больові відчуття, що буває вкрай рідко, то можна прийняти знеболюючий засіб або спеціальний крем. Мінімальний інтервал між наступними процедурами – не менше 1-го місяця.

Рекомендації спеціалістів

Під час відновлювального періоду лікарі-косметологи МКЦ Excellence на бул. Кольцова, вул. Вільямса та вул. Миру радять не відвідувати лазню, солярій, басейн та використовувати спеціальні косметологічні засоби, які були прописані спеціалістом, який проводив процедуру.

Очікувані результати

Лазерна псевдоблефаропластика – це ефективний спосіб омолодити найбільш чутливі та проблемні ділянки шкіри навколо повік, повернути шкірі здоровий колір, зробити її еластичною та пружною. Перші результати стають помітними після першого сеансу. Для досягнення стійкого ефекту рекомендується пройти 2-3 процедури із рекомендованим інтервалом часу між ними.