ДЕРМАТОЛОГІЯ

Лазерне лікування грибка Київ

Oніхомікоз нігтів — захворювання, викликане грибковою інфекцією. Симптомами цього захворювання є:

— зміна кольору нігтьової пластини, її потовщення і деформація;
— поява ороговілості (гіперкератоз);
— утворення пустот під нігтьової пластиною.


Лікування грибка нігтів на Борщагівці та Голосієво за допомогою лазерних методик – це успішно зарекомендований метод лікування оніхомікозу.
При інфікуванні, патогенний мікроорганізм руйнує ложе нігтя, утворюючи осередки локалізації під нігтьової пластиною. Таким чином, місцеві креми ефективні тільки там, де є доступ до вогнища інфекції, але вони не можуть проникнути через нігтьову пластину. Перевага лазерного лікування в тому, що вплив світловим променем проводиться тільки на пошкоджену ділянку нігтя, при цьому здорова тканина не пошкоджується. Під час процедури лазерний пучок стерилізує нігтьову пластину і всю піднігтьову поверхню від грибкових спор, зупиняючи, таким чином, подальший розвиток хвороби.
Лікування грибка нігтів в МКЦ Excellence проводиться курсом від 5 до 10 процедур, кількість і періодичність яких залежить від площі інфікування і загального стану пацієнта.
Для забезпечення максимального проникнення енергії лазера, перед проведенням першої процедури лазерного лікування оніхомікозу, нігтьова пластина обробляється у фахівця-подолога.
Під час консультації, лікар-дерматолог призначить медикаментозне лікування, визначить найбільш прийнятні засоби для місцевого лікування і проконсультує, які профілактичні засоби використовувати, щоб уникнути повторного зараження.

Вартість лазерного лікування нігтів:
— Лазерне лікування грибка (1 ніготь) – 160-220 грн
— Лазерне лікування грибка (1 зона) – 580 грн
— Консультація дерматолога в складі процедури – 250грн
— Забір матеріалу на дослідження – 60 грн
— Лабораторне дослідження – 380 грн
— Обробка нігтьової пластини (1 ніготь) – 130-220 грн
— Обробка нігтьової пластини (1 зона) – 500 грн